Business Internaţional

Irina Begu s-a calificat în turul 2 al turneului de la Wuhan şi o va întâlni pe Simona Halep

Irina Begu s-a calificat în turul 2 al turneului de la...

Autor: Mediafax

25.09.2016, 14:40 221

Irina Begu a trecut de Elizaveta Kulichkova după un meci de două ore şi 30 de minute, început mai bine de către sportiva din Rusia aflată pe locul 125 WTA. Kulichkova, 20 de ani, a câştigat primul set cu 6-4 şi a avut o minge de meci în setul secund, la scorul de 6-5, pe serviciul româncei. Irina Begu a câştigat însă game-ul respectiv, apoi s-a impus în tie-break, după care şi-a adjudecat şi setul decisiv într-un mod categoric.

Pentru accederea în turul 2 al competiţiei de la Wuhan, disputată pe hard şi dotată cu premii totale de 2.589.000 de dolari, Irina Begu şi-a asigurat un cec în valoare de 13.790 de dolari şi 60 de puncte în clasamentul mondial. În turul secund al turneului din China, Begu, în vârstă de 26 de ani, o va întâlni pe Simona Halep, a patra favorită, care a beneficiat de un bye în runda inaugurală.

Va fi cea de-a cincea confruntare dintre Irina Begu şi Simona Halep. În precedentele patru meciuri directe, Halep a învins-o de fiecare dată pe Begu. Ultima partidă dintre cele două sportive din România a avut loc în sferturile turneului de la Madrid, în 2016, iar Simona Halep şi-a adjudecat-o în trei seturi, scor 6-3, 0-6, 6-1.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO