Business Internaţional

Jean Julien Rojer şi Horia Tecău s-au calificat în semifinalele turneului de la Cincinnati

Jean Julien Rojer şi Horia Tecău s-au calificat în...

Autor: Iulian Coşuleţu

19.08.2016, 20:20 100

Partida a durat o oră şi 29 de minute. În primul set, Rojer şi Tecău au avut probleme la serviciu în gameurile şapte şi nouă, al doilea moment de slăbiciune fiind speculat de perechea Murray/Soares, care a făcut break-ul şi a închis apoi setul cu 6-4.

În manşa secundă, perechea română a controlat meciul total şi s-a impus cu 6-2, după ce au câştigat de trei ori pe serviciul advers şi şi-au cedat o singură dată propriul serviciu. În super tie-break, a fost 11-9 pentru Tecău şi partenerul său din Olanda, care au închis actul pe propriul serviciu.

Jean-Julien Rojer şi Horia Tecău, au evoluat pentru prima dată împreună după eşecul din primul tur de la Wimbledon. Fiecare dintre ei şi-a reprezentat ţara la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Jean-Julien Rojer (34 de ani, poziţia a 14-a) şi Horia Tecău (31 de ani, locul 11 ATP la dublu) au fost cotaţi cu a cincea şansă la câştigarea trofeului de la Cincinnati. În urmă cu un an, cei doi nu au reuşit să depăşească sferturile de finală.

În urma calificării în penultimul act la Cincinnati, Rojer şi Tecău şi-au asigurat 360 de puncte în clasament şi un cec în valoare de 63,470 de dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO