Business Internaţional

Kremlinul anunţă că nu are nicio legătură cu activistul rus prezent la întrevederea din Turnul Trump

Kremlinul anunţă că nu are nicio legătură cu...

Autor: Mihai Draghici

14.07.2017, 21:00 74

Întrebat despre presupuse legături ale lui Rinat Akhmetshin cu Kremlinul, Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei Rusiei, a spus că Administraţia Vladimir Putin nu cunoaşte nimic despre acest om.

"Noi nu ştim nimic despre această persoană", a afirmat Dmitri Peskov, citat de site-ul agenţiei Tass.

Anterior, Preşedinţia Rusiei a anunţat că nu are nicio legătură nici cu avocata rusă Natalia Veselnitskaya, principalul interlocutor rus la întâlnirea cu membrii fostei echipe de campanie a preşedintelui Donald Trump.

Autorităţile americane au lansat o investigaţie pentru a afla rolul pe care l-a avut Kremlinul şi activistul de lobby Rinat Akhmetshin, suspectat că ar fi agent secret rus, la întrevederea cu Donald Trump jr. şi alţi membri ai fostei echipe de campanie a preşedintelui Donald Trump. Un oficial american a declarat, potrivit site-ului Politico.com, că Rinat Akhmetshin este considerat agent al serviciilor de securitate ruse. Anchetatorii încearcă să afle cu exactitate rolul cetăţeanului ruso-american la întrevederea desfăşurată în Turnul Trump din New York în iunie 2016.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO