Business Internaţional

Liderul rus Vladimir Putin consideră atacul SUA din Siria drept ”o agresune împotriva unui stat suveran” care dăunează relaţiilor ruso-americane

Liderul rus Vladimir Putin consideră atacul SUA din...

Autor: Olimpia Nicolae

07.04.2017, 10:10 114

Vladimir ”Putin crede că desconsiderarea totală a Washingtonul faţă de utilizarea armelor chimice de către terorişti în Siria exacerbează semnificativ situaţia”, a adăugat Peskov.

Preşedintele rus ”vede de asemenea atacurile asupra Siriei drept o încercare de a distrage atenţia comunităţii internaţionale de la numeroasele pierderi din Irak”, a afirmat purtătorul rus de cuvânt.

”Acţiunile Washingtonului dăunează relaţiilor ruso-americane, care se află realmente într-un stadiu deplorabil”, a subliniat Dmitri Peskov.

”Şi cel mai important, Putin crede că aceşti paşi nu ne aduc mai aproape de scopul final în lupta împotriva terorismului internaţional. Din contră, crează grave obstacole în faţa eforturilor de a construi o coaliţie internaţonală care să lupte şi să se opună eficient răului global. Preşedintele Donald Trump a susţinut asta ca fiind unul dintre obiectivele cheie ale campaniei sale electorale”, a mai spus purtătorul de cuvânt de la Kremlin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO