Business Internaţional

Ludovic Orban, după audierea la DNA: Este un dosar care nu mă priveşte

Ludovic Orban, după audierea la DNA: Este un dosar care...

Autor: Mihaela Gidei

18.09.2017, 16:24 83

Preşedintele PNL a fost audiat, luni, la sediul DNA aproximativ o oră şi jumătate.

"Este un dosar în care am fost chemat. Este un dosar care nu mă priveşte, este un dosar în care am dat declaraţii de martor şi nu pot să vă pun la dispoziţie nicio informaţie legată de subiectul declaraţiei de martor", a declarat, la ieşirea din sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban.

Tot luni, a fost audiat la DNA, timp de aproape patru ore, şi fostul premier Victor Ponta, acesta precizând că a fost chemat ca martor, tot într-un dosar din 2014.

"Mi-au fost puse întrebări ca martor, am răspuns la toate. Nu am voie să vă spun despre de e vorba. Eu ştiu cel mai bine pe pielea mea diferenţa între politică şi justiţie. În politică ne batem, dar nu ne batem cu dosare. Deci nu am niciun fel de dorinţe, nici nu mă ocup cu denunţuri, delaţiunea. Am fost chemat ca martor, am spus ceea ce ştiu, dar eu nu confund bătălia politică... eu nu confund şi nu duc bătălia politică cu arme judiciare că s-a dus contra mea bătălia politică cu arme judiciare şi nu mi-a plăcut. Ce mie nu-mi place, altuia nu-i face", a declarat Victor Ponta, la ieşirea din sediul DNA.

Procurorii nu au făcut precizări referitor la dosar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO