Business Internaţional

MAE: Cinci cetăţeni români au fost răniţi în urma incidentului rutier de la Londra

MAE: Cinci cetăţeni români au fost răniţi în urma...

Autor: Mircea Olteanu

27.02.2017, 07:43 333

"Conform ultimelor informaţii oficiale obţinute de consulul României la Londra, care a luat legătura şi s-a deplasat atât la spitale cât şi poliţie, cinci cetăţeni români au fost răniţi şi transportaţi la unităţile spitaliceşti King’s College London şi Royal London Hospital. Patru cetăţeni români sunt internaţi, unul este în stare critică, trei sunt în stare stabilă, iar al cincilea cetăţean român a fost externat, după acordarea de îngrijiri medicale", a precizat MAE, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, cu privire la incidentul produs în dimineaţa zilei de 26 februarie 2017, în Bellingham, Londra.

Ministerul Afacerilor Externe mai anunţă că ambasadorul României la Londra se va deplasa, în cursul zilei de luni, la cele două unităţi spitaliceşti pentru a-i vizita pe cetăţenii români.

Autorităţile britanice continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele producerii incidentului, se mai precizează în comunicat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO