Business Internaţional

Mailul curajos al unei IT-iste despre un subiect pe care majoritatea angajaţilor îl evită

Mailul curajos al unei IT-iste despre un subiect pe care...

Autor: Business Magazin

23.07.2017, 11:00 395

Multă lume a auzit tot soiul de sfaturi legate de felul în care o zi dedicată sănătăţii mintale este necesară la un anumit interval de timp, relatează ATTN. Dar câţi dintre noi chiar facem acest lucru?

Şi câţi dintre noi avem curajul de a le spune şi colegilor şi şefului despre faptul că aspecte de sănătate mintală sunt motivul real pentru care nu venim la birou?Ei bine, Madalyn Parker, un developer web, a făcut exact acest lucru într-un email pe care l-a trimis tuturor colegilor. I-a informat că îşi va lua două zile libere pentru „a mă concentra pe sănătatea mea mintală”. Răspunsul pe care l-a primit de la CEO-ul companiei a constituit o surpriză de proporţii.

„Hey Madalyn,
Vreau să îţi mulţumesc personal pentru că ne-ai trimis acest email. De fiecare dată când faci acest lucru, îmi amintesc de cât de important este să alocăm timp pentru a ne îngiji de sănătatea noastră psihică."

Citiţi articolul integral pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO