Business Internaţional

Maria Şarapova va rata tot sezonul competiţiilor pe iarbă din cauza unei accidentări la coapsă

Maria Şarapova va rata tot sezonul competiţiilor pe...

Autor: Andrei Pal

11.06.2017, 16:07 69

.Rusoaica a urmat un program de recuperare, dar nu a reuşit să se refacă în mod complet după accidentarea la coapsa stângă, suferită la Openul Italiei, luna trecută. Anunţul l-a făcut chiar Şarapova, pe pagina oficială de Facebook. Sportiva revenită în cicurit la începutul acestui an primise un wild-card timp partea Lawn Tennis Association (LTA) pentru a participa la turneul de la Birmingham.

"După efectuarea unor teste suplimentare, leziunea suferită la muşchiul coapsei, la Roma, nu-mi dă voie să joc la competiţiile din sezonul pe iarbă. Vreau să le mulţumesc celor de la LTA pentru suportul acordat, pentru wild-card-ul de la Birmingham, un turneu la care sper ca mulţi dintre sportivi vor merge. Sper să ne vedem la anul. Voi continua să muncesc, să revin. Următorul turneu la care voi juca este cel din Stanford (n.r. - la începutul lunii iulie)", a scris Şarapova pe Facebook.

Maria Şarapova a câştigat o singură dată turneul de la Wimbledon, care se va desfăşura în perioada 3-16 iulie la All Englad Club: în 2004, după ce a învins-o în finală pe Serena Williams, scor 6-1, 6-4.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO