Business Internaţional

Marine Le Pen îl va numi premier pe Nicolas Dupont-Aignan, în cazul în care va câştiga alegerile

Marine Le Pen îl va numi premier pe Nicolas...

Autor: Olimpia Nicolae

30.04.2017, 09:05 114

Aceasta încearcă prin alegerea lui Dupont-Aignan să atragă votanţii pentru a-l devansa pe contracandidatul său, Emmanuel Macron.

Dupont-Aignan este un naţionalist ale cărui politicei economice protecţioniste sunt asemănătoare celui ale Frotului Naţional, dorind ca şi Le Pen reducerea puterilor instituţiilor UE.

El a obţinut 4,7 % din voturi în primul tur al scrutinului prezidenţial. Acesta a anunţat vineri că o susţine pe Le Pen în cadrul rundei decisive ce va avea loc pe 7 mai.

”Vom forma un Guvern al unităţii naţionale ce aduce laolaltă oameni aleşi pentru compteneţa şi dragostea lor faţă de Franţa”, a afirmat Marine Le Pen în cadrul unei conferinţe de ştiri.

Emmanuel Macron a obţinut 24,01% din voturi în primul tur al scrutinului prezidenţial din Franţa, fiind urmat de reprezentanta Frontului Naţional, Marine Le Pen, care a primit 21,30 %, conform rezultatelor definitive.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO