Business Internaţional

Meci amical cu peripeţii între Simona Halep şi Serena Williams: Ce s-a întâmplat după ce Simona a fost lovită cu mingea

Meci amical  cu peripeţii între Simona Halep şi Serena...

Autor: Claudiu Giurgea, Mediafax

21.03.2018, 11:42 1028

Simona Halep, liderul mondial din circuitul WTA, a fost lovită în plin cu mingea trimisă de Serena Williams, care a uitat că meciul de la Miami are un caracter demonstrativ. Americanca a lovit puternic, la fel ca în turneele oficiale, nimerind-o din greşeală pe româncă. Serena a realizat imediat că nu a procedat corect, iar deţinătoarea a 23 de titluri de Grand Slam şi-a dus mâna la gură când şi-a dat seama ce a făcut, apoi i-a cerut scuze Simonei Halep.

În pofida incidentului petrecut pe teren, Simona şi Serena şi-au atins scopul, strângând bani pentru copiii cu autism. Fondurile de la “Miami All Star Tennis for Charity”au fost donate către aceeaşi organizaţie care a susţinut şi turneul "Tennis With the Stars", în cadrul căruia Simona a participat în urmă cu două săptămâni. Spectatorii au savurat un moment inedit, atunci când Simona Halep a jucat alături de antrenorul ei, Darren Cahill, contra cuplului american Serena Williams/Francis Tiafoe. Apoi, Halep a făcut echipă cu Francis Tiafoe, înfruntând dublul format din Serena Williams şi australianul Nick Kyrgios.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO