Business Internaţional

Mesajul neaşteptat scris pe Twitter de Darren Cahill la doar o oră după victoria Simonei Halep la Indian Wells

Mesajul neaşteptat scris pe Twitter de Darren Cahill la...

Autor: Gandul Gandul

14.03.2018, 10:38 2118

După victoria din optimi la Indian Wells a elevei sale, antrenorul a postat pe Twitter un mesaj care a făcut deliciul fanilor. „Vreau revanşa!”, a scris Cahill care anterior primise o lecţie de fotbal de la Simona Halep, care i-a demonstrat că este cu adevărat fanul lui Gică Hagi. 

Simona Halep, liderul mondial, s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, după ce a învins-o, cu scorul de 7-5, 6-1, pe jucătoarea chineză Qiang Wang, locul 55 WTA.

Halep a obţinut calificarea în sferturi la capătul unui meci care a durat o oră şi 17 minute, reuşind să concretizeze prima minge de meci de care a avut parte.

"Ne-am antrenat împreună în urmă cu câteva zile şi am pierdut contra ei, dar eram pregătită. Ştiam că nu trebuie să greşesc prea mult şi mi-a ieşit", a spus, la finalul partidei, Halep, campioană la Indian Wells în 2015. "Trofeul era foarte greu, dar întotdeauna este o plăcere să joc aici, publicul e minunat. Sper ca în turul următor să joc mai bine", a adăugat liderul mondial.

Citiţi continuarea AICI

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO