Business Internaţional

Mii de oameni, inclusiv actori de la Bollywood, evacuaţi după un incendiu la un festival din India

Mii de oameni, inclusiv actori de la Bollywood, evacuaţi...

Autor: Mihai Draghici

15.02.2016, 14:24 51

Incendiul a izbucnit în timpul Festivalului "Make in India", care se desfăşura pe plaja Girgaum Chowpatty, situată la periferia oraşului Bombay. Focul s-a declanşat imediat după ce actorul Amitabh Bachchan a recitat un poem, generând o mişcare masivă de oameni.

Evenimentul cultural a fost organizat în cadrul unei iniţiative a premierului Narendra Modi pentru promovarea acţiunilor de coeziune socială şi pentru atragerea investitorilor străini în India.

Mii de persoane au fugit din calea incendiului, printre care starurile de la Bollywood Amitabh Bachchan şi Aamir Khan, precum şi lideri politici, inclusiv Devendra Fadnavis, premierul statului indian Maharashtra, conform CNN.

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de luate vederi, iniţial, dansatorii care se aflau pe scenă nu au întrerupt programul artistic.

"În primele momente, am crezut că focul făcea parte din spectacol, apoi ne-am dat seama că nu era aşa", a declarat Prasoon Joshi, un artist indian, citat de postul NDTV.

Pompierii au intervenit cu 24 de autospeciale, reuşind să stingă incendiul în câteva ore. Nu s-au înregistrat victime.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO