Business Internaţional

Ministrul rus de Externe: Decizia SUA privind vizele este o tentativă de a stârni resentimente împotriva autorităţilor ruse

Ministrul rus de Externe: Decizia SUA privind vizele este...

Autor: Mircea Olteanu

21.08.2017, 16:04 182

"Autorii americani ai acestor decizii au venit cu o altă tentativă de a stârni nemulţumiri în rândul cetăţenilor ruşi în legătură cu acţiunile autorităţilor ruse. Este o logică binecunoscută (…) şi aceasta este logica celor care organizează revoluţii colorate", a declarat Lavrov.

Ambasada Statelor Unite de la Moscova a anunţat că emiterea vizelor temporare la misiunile diplomatice din Rusia va fi suspendată în perioada 23 august-1 septembrie, după ce Moscova a cerut reducerea personalului diplomatic american din Rusia ca reacţie la sancţiunile Washingtonului.

Ambasada a transmis că serviciile de emitere de vize temporare vor fi reluate după 1 septembrie, însă "pe o scară mult redusă". Mai mult, operaţiunile privind emiterea de vize temporare vor fi suspendate pe o perioadă indefinită la consulatele SUA din Rusia.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO