Business Internaţional

Nicio zi fără amenzi: Inspectorii sanitari au închis un restaurant şi au amendat mai multe unităţi de pe litoral

Nicio zi fără amenzi: Inspectorii sanitari au închis...

Autor: Anca Olteanu

27.07.2017, 13:39 68

Trei restaurante, două unităţi de tip fast food, un magazin alimentar şi o pizzerie au fost sancţionate contravenţional, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, fiind eliberată şi o ordonanţă de interzicere a activităţii pentru un restaurant, în urma controalelor efectuate miercuri pe litoral în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2017, precizează Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Inspectorii au constatat unele neconformităţi cu privire la comercializarea directă către consumatorul final a produselor alimentare în spaţii neaprobate sanitar veterinar, depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare, nerespectarea condiţiilor de igienă în spaţiile de producţie şi manipularea necorespunzătoare a produselor alimentare.

Inspectorii ANSVSA au verificat 37 de unităţi de producere, prelucrare, procesare, depozitare, valorificare şi comercializare a produselor alimentare localizate în cele şapte zone de interes turistic: Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO