Business Internaţional

O femeie care juca Pokemon Go în cimitir a rămas blocată într-un copac: Pompierii au salvat-o

O femeie care juca Pokemon Go în cimitir a rămas...

Autor: Mediafax

22.07.2016, 11:50 654

O femeie din New Jersey a rămas blocată într-un copac în timp ce juca Pokemon Go într-un cimitir. Pompierii au salvat-o.

Tânăra s-a căţarat într-un copac în timp ce încerca să "vâneze un pokemon", în cimitirul Eglington Cemetery, din Clarksboro, oraş din statul american New Jersey, relatează time.com. Pompierii de la East Greenwich Township Fire and Rescue au ajutat-o să coboare din copac folosind o scară, după ce tânăra a sunat la serviciul de urgenţe. Atunci când salvatorii au vorbit cu ea, a admis stânjenită că s-a urcat în copac pentru că juca Pokemon Go.

"Părea să-i fie ruşine de ceea ce a făcut, atunci când am ajung la faţa locului", a declarat Rob Gould III, şeful pompierilor din oraşul Clarksboro.

Serviciul de pompieri a publicat fotografii din timpul incidentului pe pagina de Facebook oficială a instituţiei. Totodată, salvatorii au avertizat pasionaţii de Pokemon Go să "aibă grijă să nu-şi pună în pericol viaţa sau să se pună singuri în situaţii buclucaşe".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO