Business Internaţional

O serie de atacuri palestiniene a lovit Ierusalim şi Cisiordania în ultimele 24 de ore. Autorităţile israeliene au catalogat atacurile palestiniene drept „acţiuni teroriste"

O serie de atacuri palestiniene a lovit Ierusalim şi...

Autor: Mihai Draghici

17.09.2016, 12:01 216

Cel puţin cinci palestinieni au murit, iar patru israelieni au fost răniţi în cinci incidente violente produse în ultimele 24 de ore în Ierusalim şi Cisiordania, informează site-ul Ynetnews.com.

Un militant palestinian a înjunghiat un militar israelian, sâmbătă dimineaţă, în zona Tel Rumeida din Hebron, în Cisiordania. Agresorul a fost împuşcat mortal de un alt militar israelian.

Vineri, în Ierusalim şi în Cisiordania au avut loc alte patru atacuri palestiniene, în contextul intensificării conflictului cu Israelul.

Primul atac a avut loc în zona Porţii Damasc, o zonă simbolică situată la intrarea în centrul vechi al oraşului Ierusalim. Un palestinian care s-a repezit spre agenţi de poliţie a fost împuşcat mortal.

Într-un alt incident, un vehicul palestinian a lovit un grup de israelieni în apropierea coloniei evreieşti Kiryat Arba, situată la periferia oraşului Hebron. Trei israelieni au fost răniţi, iar şoferul palestinian a fost împuşcat mortal de agenţi ai serviciilor de securitate israeliene.

Alţi doi palestinieni au fost împuşcaţi mortal după ce au atacat militari israelieni, vineri, în incidente separate produse în Hebron.

Autorităţile israeliene au catalogat atacurile palestiniene drept "acţiuni teroriste".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO