Business Internaţional

Obiceiurile celor mai de succes lideri de business ai planetei

Obiceiurile celor mai de succes lideri de business ai...

Autor: Răzvan Botea, Alexandra Cepăreanu

24.03.2018, 08:01 338

Când îţi dezvolţi afacerea, este de înţeles că vrei să-ţi concentrezi toată atenţia pentru a o face un succes. Dar nu uita să-ţi aloci timp pentru lucrurile de care te bucuri. Nu numai că acele activtăţi „îţi reîncarcă bateriile”, dar să-ţi iei timp liber te poate ajuta să vii cu soluţii creative, scrie publicaţia Entreprenour.

Însă, unii dintre cei mai renumiţi şi ocupaţi antreprenori au nişte hobby-uri intrigante.

  1. Oprah Winfrey

Între a-şi conduce reţeaua, supraveghea magazinele, activităţile filantropice şi discuţiile cu presa despre actorie şi producţie de film, v-aţi putea întreba dacă Oprah are timp şi pentru ea. Dar într-un interviu recent, Oprah a recunoscut că are un hobby relaxant: să facă baie într-o cadă de lux personalizată sculptată în marmură şi onix.

  1. Bill Gates

Fondatorul Microsoft şi al Fundaţiei Gates a împărtăşit pe Reddit obiceiul său de a se relaxa: „Îmi place să joc tenis. Sunt un jucător împătimit de bridge (un joc de cărţi care a fost mai popular în trecut). Îmi place să  vizitez locuri interesante împreună cu copiii mei cum ar fi centrale electrice, gropi de gunoi, Antarctica, depozitul de rachete din Arizona. Citesc mult şi mă uit la cursuri online.

  1. Warren Buffett

Oracolul din Obama nu este bun doar la numere şi predicţii, de asemenea, este un adept al muzici şi se bucură de talentul lui de a cânta la ukulele - chitară havaiană mică.

În timpul unei întâlniri a acţionarilor din 2014, el a luat instrumentul ukulele şi l-a acompaniat pe cântăreţul Paul Anka, în timp ce acesta interpreta melodia lui Frank Sinatra „My Way”.

  1. David Solomon

David Solomon, următorul CEO al  celei mai influente bănci americane Goldman Sachs, când Lloyd Blankfein va părăsi funcţia, are un hobby la care nu se aştepta nimeni.

Când nu se află la birou, Solomon se împarte între cluburile din New York, Miami şi Bahamas, unde prestează ca DJ D-Sol.

El are şi un cont de Instagram care a înregistrat 4.501 de urmăritori.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO