Business Internaţional

Oferta colosală venită pentru Alibec, chiar în timpul meciului cu Sporting: "Fiul patronului a sunat la pauză şi a pus banii pe masă!" Clubul mare din Europa care vine după starul FCSB-ului

Oferta colosală venită pentru Alibec, chiar în timpul...

Autor: Pro Sport

24.08.2017, 12:51 4251
Dumitru Dragomir a dezvăluit, în direct la ProSport Live, că Gigi Becali a primit o ofertă de opt milioane de euro pentru Denis Alibec, de la FC Porto, chiar la pauza meciului cu Sporting Lisabona.
 
Fostul preşedinte al Ligii a oferit detalii în premieră şi a vorbit despre un gest al fiului patronului de la FC Porto, care l-ar fi sunat pe Cătălin Liţă, fost fotbalist la Steaua şi FC Naţional, devenit între timp impresar, pentru a-i pune pe masă o ofertă de opt milioane de euro: "Porto fuge după Alibec, vă dau în premieră acuma! Aseară au făcut ofertă de opt milioane de euro pe el. La pauza meciului au dat banii, băiatul patronului de la Porto l-a sunat pe Cătălin Liţă. Azi se va duce la Gigi şi îi va spune asta, dar am dat eu ştirea înainte", a spus Dragomir, la ProSport Live.
 
"Corleone" nu a discutat încă cu Gigi Becali, dar consideră că finanţatorul FCSB nu va renunţa la Alibec pentru acest preţ: "Cu Gigi nu am vorbit, dar nu cred c-o să-l dea cu opt milioane. Eu, dacă aş fi patron la FCSB, l-aş da pe 15 milioane de euro. Porto are probleme cu fair play-ul financiar şi nu poate plăti toţi banii acum, îi va da până la 1 iunie anul viitor", a adăugat Dragomir.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO