Patru morţi şi 14 răniţi într-o fabrică din SUA, după ce un angajat a deschis focul

26 feb 2016 Autor: Roxana Maciuca

Trei persoane au murit şi alte 14 au fost rănite, după ce un angajat al unei fabrici din statul american Kansas a deschis focul asupra colegilor săi, fiind împuşcat mortal de poliţişti, relatează BBC News online.

Paisprezece persoane au fost rănite în seria de focuri din fabrica Excel Industries, din oraşul Hesston, statul Kansas, de joi seară. Zece dintre acestea se află în stare critică.

Atacatorul Cedric Ford, în vârstă de 38 de ani, potrivit unor surse citate de ABC News, a fost împuşcat mortal de un poliţist în schimburi de focuri cu forţele de ordine, aducând bilanţul total la patru morţi.

Atacul nu ar fi fost comis din motive teroriste, a explicat T. Walton, şeful departamentului de poliţie din comitatul Harvey de care aparţine oraşul Hesston.

Martin Espinoza, unul dintre colegii atacatorului, a povestit cum acesta, care era, de regulă, o persoană foarte calmă şi temperată, a încercat să-l împuşte, dar arma nu mai avea gloanţe. Espinoza a fugit, dar atacatorul a mai scos o doua armă.

Bărbatul a fost împuşcat mortal de un poliţist, care a fost rănit la rândul său.

 
Cuvinte cheie:
SUA
, ATAC
,
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide