Business Internaţional

Patru persoane rănite şi şapte maşini avariate în urma unui accident cauzat de şofer de 24 de ani

Patru persoane rănite şi şapte maşini avariate în...

Autor: Vasile Magradean

25.02.2017, 11:32 138

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis, sâmbătă, şoferul care a provocat accidentul a intrat cu maşina în coliziune cu un alt autovehicul, după care ambele fost proiectate în alte 5 autovehicule parcate.

”În 25 februarie în jurul orei 1,15, pe strada 21 Decembrie 1989, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a patru persoane şi avarierea a şapte autovehicule. Un tânăr de 24 de ani din Baia Mare, în timp ce conducea conducea un autoturism pe strada 21 Decembrie 1989, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed şi nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, condus de un tânăr, de 21 de ani, din Cluj-Napoca. După coliziunea celor două vehicule, autoturismele au fost proiectate în alte 5 autovehicule, 3 dintre acestea fiind parcate pe partea dreaptă a drumului, iar alte 2 pe partea stângă. Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi conducători auto iar două tinere, ambele în vârstă de 21 de ani, pasagere în autoturismul condus de tânărul din Cluj-Napoca, au fost rănite”, se arată în documentul citat.

Ca urmare a accidentului, au fost loviţi stâlpi de electricitate de pe marginea drumului şi un hidrant.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO