Business Internaţional

Petra Ecclestone, fiica celebrului fondator al Formula 1, îşi scoate la vânzare conacul din Los Angeles pentru suma record de 175 de milioane de dolari. Cum arată casa demnă de un rege. Galerie FOTO

Cum arată conacul din Los Angeles

Cum arată conacul din Los Angeles

Autor: Alex Ciutacu

15.06.2018, 15:00 1452

Sursă foto: Hiltonhyland

Petra Ecclestone, fiica celebrului Bernie Ecclestone, fondator al Formula 1, şi-a scos iar la vânzare conacul din Los Angeles pentru 175 de milioane de dolari, cu 25 de milioane de dolari mai ieftin faţă de preţul iniţial, potrivit Wall Street Journal.

Ecclestone a mai scos o dată la vânzare proprietatea în 2016, pentru 200 de milioane de dolari, potrivit agenţiei Hilton & Hyland. Acum, faţă de 2016, ea este motivată să vândă cât mai repede, spune David Kramer de la Hilton & Hyland.

Nicio casă din Los Angeles nu a fost vândută vreodată pe o asemenea sumă. Preţul record până acum a fost de 110 milioane de dolari. Acea tranzacţie a fost vânzarea casei din Malibu a lui Peter Morton, fondatorul Hard Rock Cafe.

Proprietatea este cunoscută drept Spelling Manor şi a fost construită de producătorul de televiziune Aaron Spelling în anii 90.

Bernie Ecclestone a cumpărat-o de la văduva lui Aaron Spelling, Candy Spelling în 2011 pentru 85 de milioane de dolari şi a angajat peste 500 de muncitori pentru a o renova.

Imobilul are aproximativ 5.200 de metri pătraţi, ceea ce înseamnă că este una dintre cele mai mari case private din Los Angeles. Aceasta cuprinde şapte dormitoare, şapte dormitoare pentru angajaţi, alee de bowling, pivniţă de vinuri, o sală de fitness şi un salon de spa cu masaj şi camere de bronzare.

În perimetrul conacului se mai regăseşte o piscină, un teren de tenis, o parcare cu 100 de locuri şi grădini.

Pe Mapleton Drive, strada pe care se află imobilul, se regăseşte atât casa mogulului din industria muzicală, Sean Combs, fondator al Napster, cât şi cea a fostului preşedinte al Facebook, Sean Parker.

Fiica miliardarului Formula 1, Petra Ecclestone, 29 ani, a divorţat recent de soţul ei, James Stunt şi are trei copii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO