Business Internaţional

Politica americană explodează: Preşedintele Donald Trump ar fi fost înregistrat când discuta să platească un model playboy

Politica americană explodează: Preşedintele Donald...

Autor: Răzvan Botea

20.07.2018, 21:51 5046

Fostul avocat al lui Donald Trump, Michael Cohen, a înregistrat în secret o conversaţie cu preşedintele SUA în care acesta din urmă discuta o plata către un fost model Playboy, scrie BBC.

Înregistrările au fost identificate în timpul unei percheziţii a FBI-ului la domiciului avocatului. New York Times scrie că Trump şi Cohen au discutat despre o plată către Karen McDougal, despre care se spune că ar fi avut o aventură cu preşedintele american.

Înregistrarea a fost făcută cu două luni înainte de alegeri. Departamentul de Justiţie investighează cazuri în care Donald Trump a fost acuzat că a plătit femei cu care acestea susţin că a avut o relaţie.

Cohen este sub investigaţie pentru fraude fiscale şi bancare, însă nu a fost pus sub acuzaţie pentru moment.

Un alt avocat al lui Trump, Rudy Giuliani, a confirmat către New York Times faptul că preşedintele a avut discuţii despre aceste plăţi cu avocatul Cohen.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO