Business Internaţional

Preşedintele Barclays ţinteşte dublarea preţului acţiunilor băncii în doi ani

Preşedintele Barclays ţinteşte dublarea preţului...

Autor: CătăIina Apostoiu

13.07.2015, 00:00 166

După ce l-a demis recent pe directorul executiv al Barclays, unul dintre cele mai puternice grupuri financiare din Marea Britanie, preşedintele acesteia, John McFarlane, s-a adresat pentru prima dată staff-ului, prezentându-şi o parte a planurilor ce vizează creşterea veniturilor şi dublarea preţului acţiunilor, relatează Bloomberg.

McFarlane, în vârstă de 68 de ani, a declarat că intenţionează să dubleze preţul acţiunilor băncii în următorii trei până la maximum patru ani, potrivit unor surse care au participat la întâlnirea acestuia cu personalul băncii.

În acelaşi timp, este posibil ca un nou director executiv să nu fie desemnat până în primăvara anului viitor, a mai declarat preşedintele Barclays. În timp ce banca britanică a eliminat mii de locuri de muncă în timpul mandatului fostului CEO, Antony Jenkins, pentru a-şi redresa câştigurile, McFarlane a semnalat că se va concentra asupra creşterii veniturilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO