Business Internaţional

Probleme pentru gigantul Porsche: Peste 300 de maşini sunt chemate la fabrică pentru defecţiuni la nivelul suspensiilor. Este a şasea oară când modelul de 1,7 milioane de dolari se confruntă cu această situaţie

sursa foto: Bloomberg

Autor: Alex Ciutacu

20.05.2018, 15:23 271

Una dintre cele mai scumpe maşini sport, Porsche 918 Spyder, este rechemată la fabrică din cauza unor potenţiale probleme la nivelul suspensiilor – o problemă pentru care acest model a mai fost rechemat la fabrică, potrivit Bloomberg.

Apelul se referă la 305 unităţi din modelul vândut în 2015, a transmis autoritatea americană care administrează siguranţa în trafic. Braţul de control care conectează suspensia de faţă cu cea de spate s-ar putea rupe, transmit autorităţile.

Porsche a transmis autorităţii că va desfăşura rechemarea la fabrică, chiar dacă problema nu s-a manifestat decât într-un singur caz raportat până acum.

Este a şasea oară când modelul din 2015 este chemat la fabrică, potrivit Administraţiei Naţională pentru Siguranţă în Trafic. Este pentru a treia oară când compania citează probleme legate de suspensii.

Modelul 918 spyder, un bolid capabil să atingă 330 km/h, se vindea cu 847.000 de dolari în urmă cu trei ani, iar preţul lui a ajuns la 1,7 milioane de dolari.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO