Business Internaţional

Producătorul de medicamente Teva disponibilizează 500 de angajaţi din Ungaria

Producătorul de medicamente Teva disponibilizează 500...

Autor: Catalina Apostoiu

18.05.2017, 00:00 374

Producătorul de medicamente israelian Teva va disponibiliza 500 de muncitori de la fabrica sa din Godollo, în apropiere de Budapesta, în următoarele luni, relatează Budapest Business Journal.

Compania intenţionează să vândă sau să închidă fabrica până la sfârşitul anului viitor, în condiţiile în care-şi restructurează operaţiunile ca parte a strategiei sale globale. Producţia fabricii va continua până la mijlocul anului 2018 cu o capacitate redusă.

Teva încearcă să găsească modalităţi de a oferi angajaţilor beneficii pentru a le permite acestora să-şi găsească alte locuri de muncă.

Teva va avea în continuare peste 2.000 de angajaţi la fabricile din Debrecen şi Sajobabony şi în cadrul departamentului său de vânzări din Ungaria. Aceste unităţi nu vor fi afectate. Compania israeliană caută în mod activ un cumpărător pentru fabrica Godollo şi cooperează în acest sens cu guvernul ungar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO