Business Internaţional

Proprietarii de locuinţe din Londra preferă să le păstreze decât să vândă ieftin

Proprietarii de locuinţe din Londra preferă să le...

Autor: Mediafax

29.09.2016, 09:47 165

Aproximativ 54.900 de rezidenţe au fost vândute în Londra în primele şapte luni. Mulţi proprietari au scos apartamentele sau casele de la vânzare şi au preferat să rămână cu ele în loc să accepte un preţ mai mic.

”Am oferit un discount de 10% la preţul de 470.000 de lire, mai ales în condiţiile în care preţurile vor scădea cu siguranţă, iar vânzătorul a scos imediat de la vânzare apartamentul şi nu l-a relistat”, a spus Gary Waller, un contabil de 41 de ani din Londra. ”Am căutat proprietăţi simiare, dar sunt foarte puţine la vânzare acum”, a adăugat el.

Valoarea proprietăţilor imobiliare din Londra ar putea înregistra declinuri substanţiale dacă votul pentru Brexit va fi urmat de o perioadă extinsă de slăbiciune economică, potrivit unui raport al UBS.

Valoarea locuinţelor din Londra va scădea cu 1,25% anul viitor din cauza nesiguranţei generate de exitul Marii Britanii din UE.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO