Business Internaţional

Proprietatea închiriată de familia Obama în anul 2013, din Martha este pusă la vânzare de ani de zile, însă nimeni nu pare că vrea să o cumpere. Galerie FOTO

Iată imagini spectaculoase din proprietatea închiriată de familia Obama

Iată imagini spectaculoase din proprietatea închiriată de familia Obama

Autor: Alexandra Cepăreanu

18.11.2017, 22:01 380

Fostul preşedinte al Americii a închiriat conacul din Martha de 7.000 de metri pătraţi pentru a îşi petrece vacanţa de vară în anul 2013, potrivit The Wall Street Journal, dar acest lucru nu face să fie mai uşor de vândut, relatează Business Insider.

Casa a fost listată în luna iulie a anului 2015 de comapnia Sotheby’s International Real Estate, pentru suma de 22,5 milioane de dolari, însă după trei luni, casa a avut parte de un discount de 15%. În momentul de faţă, casa este de vânzare contra sumei de 17,75 de milioane de dolari.

Locuinţa măsoară 6.967 de metri pătraţi, fiind proiectată de arhitectul din Seattle, Rick Sundberg împreună cu peisagistul Steve Stimson. Peisajul şi arhitectura conacului se amestecă foarte bine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO