Business Internaţional

Pugilistul britanic Tyson Fury a fost depistat pozitiv cu cocaină

Pugilistul britanic Tyson Fury a fost depistat pozitiv cu...

Autor: Mediafax

30.09.2016, 19:07 139

"Chiar dacă testul realizat de Agenţia Mondială Antidoping (WADA) nu este complet în acest moment, rezultatul pozitiv pentru cocaină va rezulta în pierderea centurilor mondiale deţinute de Fury", scrie ESPN.

Pe 23 septembrie, la o zi după ce a făcut testul antidoping, Tyson Fury a amânat pentru a doua oară meciul revanşă cu ucraineanul Vladimir Klitschko. Managerul sportivului britanic a precizat la acea vreme că acesta nu poate să participe la meciul revanşă, care fusese reprogramat la 29 octombrie, din cauza unor probleme medicale.

"Tyson a fost declarat, în această săptămână, inapt din punct de vedere medical pentru luptă. Medicii i-au explicat că starea sa nu îi permite să participe la această revanşă şi că are nevoie de tratament înainte de revenirea în ring. Vom face un anunţ în curând. Până atunci însă, vrem ca Tyson şi familia lui să aibă parte de linişte", spunea Mick Hennessy, managerul lui Tyson Fury.

În noiembrie 2015, Tyson Fury l-a învins la puncte pe Vladimir Klitschko (40 de ani) şi l-a deposedat de centurile WBA, WBO şi IBF. De atunci, Fury a amânat de două ori partida revanşă, stabilită iniţial pe 9 iulie, apoi pe 29 octombrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO