Business Internaţional

Recep Tayyip Erdogan: Turcia va dejuca comploturile din regiune

Recep Tayyip Erdogan: Turcia va dejuca comploturile din...

Autor: Marian Avram

25.06.2017, 19:13 266

Într-un mesaj televizat, Erdogan a afirmat că Guvernul turc este conştient de ”jocurile” care se desfăşoară în Siria şi în Irak, adăugând că ţara sa nu este o ţintă uşoară.

”Suntem determinaţi să răspundem celor care cred că sunt capabili să ne înfrângă prin astfel de capcane”, a afirmat Erdogan. El a lăudat rezistenţa poporului turc şi a forţelor de securitate în faţa ameninţărilor la adresa Turciei.

La rândul său, prim-ministrul Turciei, Binali Yildirim, a scos în evidenţă rolul pe care îl joacă Guvernul de la Ankara în adăpostirea a milioane de refugiaţi şi în ajutorarea oamenilor nevoiaşi din lumea întreagă. Yildirim a descris Turcia ca fiind cea mai generoasă ţară din lume şi a afirmat că ţara sa va continua să fie un protector al celor asupriţi.

Potrivit cifrelor furnizate de ONU, Turcia este ţara care găzduieşte cel mai mare număr de refugiaţi, adăpostind aproximativ trei milioane de refugiaţi sirieni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO