Business Internaţional

Ryanair anunţă cel mai mare val de promoţii din istoria companiei, dacă Marea Britanie rămâne în UE

Ryanair anunţă cel mai mare val de promoţii din...
22.06.2016, 16:18 7437

Ryanair a promis că vineri va începe cel mai mare val de promoţii din istoria companiei, dacă votul referendumului va fi pentru rămânerea în UE, scrie The Independent.

Michael O’Leary, CEO al operatorului de zbor, a spus că ”dacă britanicii vor vota să rămână, vom face cea mai mare ofertă de până acum”.

Şeful Ryanair a spus că operatorul nu ar fi ajuns la rezultatele şi creşterea din prezent fără Europa, piaţa comună şi dereglementarea zborurilor în ţările UE.

”Odată cu intrarea în Uniunea Europeană au venit şi tarifele reduse la biletele de avion. Politicienii care susţin Brexitul vor să aducă înapoi sunt vremurile în care British Airways taxa cu 800 de lire pe zbor şi numai cei bogaţi îşi permiteau să plece undeva cu avionul”, a adăugat el.

Luna trecută Ryanair a fost investigată în urma unei oferte ”Brexit special” de zboruri la 19,999 euro, prin care îi invita pe rezidenţii de peste hotare să revină în Marea Britanie şi să voteze pentru rămânerea regatului în Uniunea Europeană.  

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO