Business Internaţional

Scandal fără precedent la Partidul Democrat din SUA. Preşedintele Convenţiei şi-a dat demisia azi-noapte

Scandal fără precedent la Partidul Democrat din SUA....
25.07.2016, 11:50 12633

Debbie Wasserman Schultz, Preşedintele Convenţiei Democrate şi-a dat demisia după o scurgere de 20.000 e-mail-uri care dezvăluie o părtinire şi încercare de destabilizare a rivalului lui Hillary Clinton în alegerile primare, Bernie Sanders, senator de Vermont, scrie MarketWatch.

Robby Mook, managerul de campanie al lui Hillary Clinton spune că WikiLeaks a dezvăluit cele 20.000 de e-mailuri imediat după ce au fost făcute „modificare ale platformei Republicane pentru a o face să fie mai pro-rusă”

„Nu cred că este o coincidenţă momentul în care aceste e-mailuri au fost dezvăluite”, a spus acesta pentru CNN.

Mii de protestatari au ieşit în stradă, iar delegaţii s-au arătat împotriva lui de lui Hillary Clinton pentru cursa de vicepreşedinte. Între timp, susţinătorii lui Sanders au scandat pe străzi.

Demisia lui Wasserman Schultz, membru al Camerei Reprezentanţilor aleasă în Florida, a venit la câteva ore după ce democraţii au dezvăluit că ea a fost înlocuită deja din funcţia de preşedinte al Covenţiei de mai Marcia Fudge, senator democrat de Ohio.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO