Business Internaţional

Scandalul anului din America, implicarea Rusiei în alegerile prezidenţiale din 2016: Michael Flynn, fostul consilier al lui Trump, a pledat Vinovat

Scandalul anului din America, implicarea Rusiei în...

Autor: Marian Avram, Mediafax, Alex Ciutacu

01.12.2017, 18:06 1180

Fostul consiler prezidenţial al preşedintelui SUA i-ar fi minţit pe agenţii FBI cu privire la unele contacte pe care le-a avut cu ambasadorul Rusiei în SUA, Sergei Kislyak. Flynn nu a spus adevărul despre conţinutul discuţiilor sale cu ambasadorul rus Serghei Kisliak, în special pe tema sancţiunilor impuse de Statele Unite împotriva Rusiei.

"La 24 ianuarie 2017, acuzatul Michael T.Flynn, cu obstinaţie şi bună ştiinţă, a făcut declaraţii ce sunt efectiv false, imaginare şi frauduloase", se arată în comunicatul anchetatorilor.

În faţa acestor acuzaţii, Michael Flynn a pledat vinovat.

Michael Flynn a intrat în atenţia mass media din România după ce s-a întâlnit cu Liviu Dragnea, Preşedintele PSD, la Washington în zilele inaugurării mandatului de preşedinte al S.U.A. La vremea respectivă, Flynn era consilierul lui Trump. 

Întrevederea dintre Liviu Dragnea şi Michael Flynn a avut loc în data de 18 ianuarie. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO