Business Internaţional

Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe: Multe din acţiunile Administraţiei Trump sunt foarte puţin diferite de cele ale lui Obama

Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe: Multe din...

Autor: Mircea Olteanu, Mediafax

30.11.2017, 08:58 46

"Din nefericire, multe din acţiunile echipei Donald Trump sunt inerţiale şi, de fapt, sunt cu puţin diferite de linia lui Barack Obama", a delcarat ministrul rus într-un interviu pentru cotidianul italian Libero, citat de agenţia RIA.

În timpul campaniei electorale, Donald Trump a declarat că intenţionează să îmbunătăţească relaţiile SUA cu Rusia, aflate în acel moment la un nivel scăzut în contextul acuzaţiilor privind implicarea Moscovei în scrutinul prezidenţial american.

Potrivit unui raport al serviciilor secrete americane, preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat campania de influenţare a rezultatului scrutinului prezidenţial din SUA în scopul facilitării victoriei lui Donald Trump şi în ambiţia de a submina sistemul liberal-democratic occidental. Moscova neagă orice implicare în scrutinul prezidenţial american.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO