Business Internaţional

Simona Halep: Am câştigat contra numărului 16 mondial, jucând nu tocmai cum mi-am dorit.

Simona Halep: Am câştigat contra numărului 16 mondial,...

Autor: Claudiu Giurgea

18.08.2017, 11:13 143

Halep s-a declarat mulţumită după victoria cu Sevastova care i-a adus calificarea în sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnati (SUA). Simonei nu i-a ieşit jocul, a fost incomodată şi de vântul puternic, dar, cu toate astea, a învins-o pe Anastasija într-o oră şi 18 minute.

"Am simţit meciul destul de greu, nu a fost deloc uşor! Am câştigat contra numărului 16 mondial, jucând nu tocmai cum mi-am dorit. Este mare lucru şi sunt foarte fericită", a declarat eleva lui Darren Cahill la conferinţa de presă.

Bilanţul meciurilor directe dintre Halep şi Sevastova a devenit 5-3 în favoarea Simonei, iar pentru româncă urmează o altă confruntare cu o rivală importantă! Halep se va lupta cu Johanna Konta (Marea Britanie, 7 WTA), în noaptea de vineri spre sâmbătă (ora 02:00), pentru un loc în careul de aşi de la Cincinnati! Simona şi Johanna s-au mai duelat de cinci ori până acum, trei întâlniri având loc chiar în acest sezon. Konta conduce cu 3-2, iar Halep caută revanşa după ce britanica a învins-o în ultima şi cea mai importantă partidă: 6-7, 7-6, 6-4 în sferturi la Wimbledon.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO