Business Internaţional

Simona Halep, criticată după una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei

Simona Halep, criticată după una dintre cele mai dure...

Autor: Claudiu Giurgea, Mediafax

19.03.2018, 12:49 560

Simona Halep (România, 1 WTA) a suferit sâmbătă dimineaţă una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei: 3-6, 0-6 cu Naomi Osaka (Japonia, 44 WTA), în semifinale la Indian Wells, nipona câştigând în cele din urmă turneul american în faţa Dariei Kasatkina, scor 6-3, 6-2.

În urma unei analize “la rece”, Patrick McEnroe a criticat-o dur pe Simona Halep pentru atitudinea din timpul partidei cu Osaka. Românca a fost pasivă la sfaturile lui Darren Cahill, iar pe teren lucrurile s-au înrăutăţit în setul secund, care a fost pierdut la zero.

Fratele lui John McEnroe a fost vehement la adresa Simonei şi a sfătuit-o să privească spre legenda elveţiană Roger Federer: "S-a făcut de râs şi m-a durut s-o privesc. Ar trebui să ia exemplul lui Federer şi a modului în care a revenit deşi nu a jucat cel mai bun tenis al lui. Trebuie să înveţe de la Federer. Văd o lipsă de profesionalism din partea Simonei Halep”, a declarat Patrick McEnroe pentru Tennis World.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO