Business Internaţional

Simona Halep, în turul trei al turneului de la Roland Garros

Simona Halep, în turul trei al turneului de la Roland...

Autor: Claudiu Giurgea

25.05.2016, 13:44 309

A 6-a favorită a turneului din capitala Franţei, Simona Halep a început cum nu se putea mai rău meciul cu cu Zarina Dias, locul 90 WTA. Sportiva din Kazahstan a făcut 2 break-uri în startul primului set şi s-a distanţat la 4-1. A fost momentul în care Halep a pus stăpânire pe joc. A făcut 5-4, iar în tiebreak s-a impus cu 7-5.

Setul secund a fost unul fără istoric. Sportiva din Constanţa a făcut repede 4-1 şi s-a impus în final cu 6-2, într-un meci care a durat o oră şi 23 minute de joc.

""Am pierdut câteva game-uri la rând, am fost emoţionantă nervoasă. Am revenit, am reuşit să ţin mingea în teren, să lupt pentru fiecare punct şi a fost bun. Mi-am regăsit ritmul în setul secund, am fost mai agresivă. Sunt fericită că am putut să câştig. E bine când joc primul meci pentru că am restul zilei la dispoziţie. Mâine am zi liberă şi am timp să pregătesc următoarea partidă"." a spus Simona Halep, pentru Eurosport, la finalul meciului cu Zarina Diyas.

În turul 3 al turneului de la Paris, Simona Halep o va întâlni pe japoneza Naomi Osaka, cea care a trecut în două seturi de croata Mirjana Lucic-Baroni, 6-3, 6-3. În vârstă de 18 ani, Naomi Osaka ocupă locul 101 mondial şi nu a disputat până acum niciun meci împotriva sportivei din România.

În urma acestei victorii Simona Halep şi-a asigurat un cec în valoare de 102.000 euro şi 130 de puncte WTA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO