Business Internaţional

Simona Halep: Nu mă gândesc încă la finală. Am făcut două meciuri bune aici, îl aştept pe următorul

Simona Halep: Nu mă gândesc încă la finală. Am...

Autor: Andrei Pal

26.05.2016, 12:40 92

În vârstă de 24 de ani, constănţeanca susţine că nu se gândeşte la ultimul act al competiţiei, unde ar putea să o întâlnească pe Serena Williams, dar recunoaşte că principalul său obiectiv în acest an este să cucerească trofeul. Halep consideră că principalul atu al următoarei adversare este lipsa presiunii şi se aşteaptă la o confruntare echilibrată, chiar dacă o despart peste 100 de locuri WTA de următoarea adversară.

"Nu mă gândesc încă la finală. Mă gândesc la meciul din turul trei. Am făcut două meciuri bune aici şi de-abia îl aştept pe al treilea. Este o jucătoare tânără, nu are nimic de pierdut. Cred că va fi un meci greu. Sper că îl voi câştiga. Sunt aici să câştig. Trebuie să îmi îmbunătăţesc serviciul. În rest, totul este ok. Voi munci în continuare. Nu mă avantajează înălţimea aşa că trebuie să fiu constantă în serviciu. Sunt foarte sănătoasă", a declarat Simona Halep în cadrul conferinţei de presă, citată de DigiSport.

Simona Halep a vorbit şi despre schimbările făcute în jocul ei în ultimele sezoane şi a dezvăluit că a încercat să aplice în totalitate sfaturile primite de la Ion Ţiriac.

"Cred că nu poţi să modifici mare lucru la lovituri, doar să ajustezi. Eu în ultima perioadă am învăţat cum să lovesc cu mai mult topspin la dreapta, dar nu am schimbat nimic la tehnică. E greu să schimbi la vârsta asta. Cu un an şi jumătate în urmă, am schimbat serviciul complet. Domnul Ţiriac a venit şi mi-a spus că trebuie să îl schimb, că nu mă avantajează. L-am schimbat într-o săptămână şi încă servesc aşa. Cred că sunt destul de completă pe joc, trebuie să ajustez la tactică, să mixez", a mai spus Simona Halep.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO