Business Internaţional

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de la Wuhan, după un abandon al Irinei Begu

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de la...

Autor: Mediafax

26.09.2016, 13:32 2778

Partida, care a durat o oră şi şapte minute, a început cu un break al Irinei Begu, urmat de un rebreak reuşit de Simona Halep, care a câştigat patru game-uri la rând şi s-a distanţat la 4-1. Irina Begu şi-a făcut serviciul pentru 4-2 şi a mai câştigat încă un game, însă nu a reuşit să o împedice pe Halep să îşi adjudece primul set. În setul secund, Irina Begu a comis trei duble greşeli, iar la scorul de 0-2 a decis să abandoneze din cauza unor probleme la spate.

De-a lungul partidei, Halep a servit patru aşi, iar Irina a reuşit două astfel de lovituri. Halep a stat mai bine şi la primul serviciu, cu un procentaj de 64 la sută, faţă de 53 la sută cât a avut Begu. Simona Halep a avut şase şanse de break, dintre care a concretizat trei şi a pierdut o singură dată pe propriul serviciu, salvând alte patru şanse ale adversarei.

Scorul confruntărilor directe dintre primele două românce din ierarhia WTA a devenit astfel 5-0 pentru Simona Halep, după ce sportiva din Constanţa a câştigat şi precedentele patru partide. Cele două s-au mai întâlnit în 2016, în sferturile turneului de la Madrid, iar Simona Halep a învins-o pe Irina Begu în trei seturi.

În optimile competiţiei din China, Simona Halep o va întâlni fie Yaroslava Shvedova (Kazahstan, 41 WTA), fie pe Roberta Vinci (Italia, 15 WTA), care se vor întâlni într-un meci programat marţi, de la şapte dimineaţa, în şaisprezecimile competiţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO