Business Internaţional

Simona Halep: Vreau să joc şi să văd cum va rezista piciorul

Simona Halep: Vreau să joc şi să văd cum va rezista...

Autor: Claudiu Giurgea, Mediafax

08.03.2018, 16:11 618

Constănţeanca a mai spus că nu a reuşit să treacă peste momentul pierderii finalei de la Australian Open.

”Vreau să joc şi să văd cum va rezista piciorul”, a spus Halep, citată de treizecizero.ro. De asemenea, Halep nu a uitat momentul decisiv al finalei de la Australian Open. În setul 3, românca de 26 de ani avea 4-3 cu un break în faţă, atunci când Caroline Wozniacki a cerut un time-out medical. Mai multe voci au susţinut atunci că a fost doar o tactică a danezei de a o scoate din ritm pe Simona.

”Câte săptămâni sunt de atunci? Nu pot să spun că am depăşit momentul. Când mă voi mai confrunta cu un astfel de meci, voi şti cum să gestionez un timeout medical la 4-3 în decisiv”, a adăugat Simona, conform sursei citate.

Simona Halep o va înfrunta pe Kristina Pliskova (Cehia, 25 de ani, 77 WTA) în turul secund de la Indian Wells. Sora Karolinei Pliskova a învins-o pe Ying-Ying Duan (China, 28 de ani, locul 95 WTA), scor 6-4, 7-6(5), după o oră şi jumătate de joc şi va întâlni liderul mondial în faza următoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO