Business Internaţional

Star Storage a bătut palma cu Microsoft şi a devenit partener în programul Microsoft Cloud Solution Provider

Star Storage a bătut palma cu Microsoft şi a devenit...
26.02.2016, 16:17 574

Prin programul Microsoft CSP, Star Storage va oferi clientilor servicii de pachete consolidate, printre care şi StarCapture, StarCapture Mobile, SEAL, Assisto Contracts si Status, integrate cu  platforme şi aplicatii Microsoft, precum  Azure, Office 365, Enterprise Mobility Suite (EMS), Intune si Dynamics CRM Online, Power BI. Pachetele vor fi oferite catre clienti intr-un model de abonament, cu plata lunara sau anuala.

Aceste solutii permit companiilor derularea de procese de business mai eficiente, constuirea unei forte de vanzari competitive, reducerea costurile operationale si totodata cresterea profitabilitatii.

"Noul parteneriat cu Microsoft reprezinta pentru noi o reala oportunitate care ne-a bucurat si pe care ne-am asumat-o cu responsabilitate. Ne-am setat noi obiective de business, iar pozitia pe care o avem in piata ne confera un avantaj competitiv greu de egalat, cel puţin in perioada urmatoare. Ne dorim sa oferim clientilor nostri si potentialilor clienti pachete cu solutii de business la cheie care sa raspunda cat mai eficient nevoilor acestora in activitatea zilnica,pe baza unuimix de proprietate intelectuala (produse Star Storage) si tehnologie (Microsoft) unic in Romania. Obtinerea acestui statut vine ca o evolutie normala care ne permite sa executam in continuare si mai eficient directia strategica a companiei: Transformare Digitala, Cloud si Mobilitate. Suntem convinsi ca un numar foarte mare de companii atat din zona IMM, dar si din zona organizatiilor mari, vor folosi aceste solutii la cheie si vor deveni parteneri de afaceri pe termen lung. In acest sens, ne vom consolida pozitia de furnizor preferat de solutii si servicii de tip cloud, externalizare IT si transformare digitala.",a declarat Catalin Paunescu, CEO Star Storage.

STAR STORAGE este un furnizor de soluţii de stocare, arhivare şi management al informaţiilor pentru organizaţii publice şi private din România, prezent pe piaţa autohtonă de 15 ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO