Business Internaţional

Topul celor mai citite articole de astăzi

Topul celor mai citite articole de astăzi
18.09.2014, 18:14 90

Dispare şi meşterul mustăcios de la BauMax. Consiliul Concurenţei a aprobat vânzarea celor 15 magazine din România

Reţeaua austriacă de bricolaj BauMax, care a intrat pe piaţa locală în 2006 prin deschideri de magazine la Sibiu şi Braşov, va ieşi din România în următoarele luni după ce Consiliul Concurenţei a aprobat recent vânzarea celor 15 magazine către grupul francez Leroy Merlin.

 
Aproape 150 din cei circa 200 de kilometri de autostrăzi pe care România îi are în prezent în construcţie ar urma să fie gata în 2016.
 
 
Producătorul de mezeluri Elit Cugir, controlat de omul de afaceri Dorin Mateiu ce derulează afaceri de 72 milioane de euro/an, a intrat în insolvenţă la propria cerere alături de firma Mercado, deţinută de acelaşi antreprenor şi care este specializată în comerţul cu carne. Insolvenţa Elit vine la numai câteva luni distanţă de cea a Marex, un alt jucător din topul celor mai mari zece jucători din această industrie.
 
 
Fondurile mutuale au atras intrări nete record de 3 miliarde de lei în primele opt luni din acest an, semn că românii sunt tot mai preocupaţi de scăderea dobânzilor bancare şi de găsirea unor alternative mai profitabile de economisire.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO