Business Internaţional

Topul celor mai spectaculoase case din 2015. VIDEO/Galerie FOTO

Autor: Oana Stupinean

26.04.2015, 16:00 2609

Institutul American al Arhitecţilor (AIA) a anunţat câştigătorii premiilor pentru cele mai spectaculoase locuinţe din punct de vedere al design-ului, scrie Business Insider.

Bridge House, realizată de arhitecţii de la Joeb Moore & Partners, este una dintre casele câştigătoare şi alegerea perfectă pentru o casă de vacanţă.

Arhitecţii de la HGA Architects and Engineers au realizat un spaţiu residential pentru muzicieni în apropierea locului unde se desfăşoară în fiecare an festivalul Marlboro Music.

Marlboro Music: Five Cottages

Casa Old Briar este situată într-un sătuc şi este casa potrivită pentru persoanele care au locuit mulţi ani la oraş şi doresc să se liniştească.

Studhorse este realizată de arhitecţii de la Olson Kundig şi propune potenţialilor clienţi 4 privelişti total diferite, casa fiind alcătuită din patru structuri separate, având în centru o grădină.

Studhorse

Livingul, bucătăria şi barul se află în clădirea principală. Dormitorul principal şi cel a copiilor sunt separate în altă clădire, iar locurile pentru oaspeţi se află în cea mai accesibilă parte a casei.

Proiectul rezidenţial Bayview Hill Gardens, realizat de arhitecţii de la David Baker pune la dispoziţia iubitorilor de bio un complex cu 73 de locuinţe ”verzi”. Proiectul este inspirat din designul african, plin de culoare şi exotism.
 

Proiectul rezidenţial Broadway Affordable Housing realizat de arhitecţii de la Kevin Daly a fost creat cu scopul de fi livrat persoanelor cu venituri mici sau mijlocii. De asemenea, se utilizează metode bio, cum ar fi apa de ploaie care este reţinută într-o cisternă aflată la subsolul complexului, iar fiecare camera este proiectată să aibă acces la lumina naturală.

Proiectul rezidenţial The North Parker realizat de arhitecţii de la Jonathan Segal, FAIA vine la pachet cu 4 spaţii comerciale, două restaurant şi un bar, considerat un  loc de socializare.

Turnul 160 Massachusetts Avenue realizat de designerii de la William Rawn Associates se întinde pe 12 etaje, găzduieşte 380 de student, o sală de fitness şi o sală de muzică pentru tinerii muzicieni.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO