Business Internaţional

Tot ce trebuie să ştii despre una dintre cele mai spectaculoase ţări arabe înainte să-ţi planifici următoarea vacanţă. Galerie FOTO

Atracţiile turistice din Oman

Atracţiile turistice din Oman

Autor: Andreea Necula

16.04.2017, 11:14 1037

Ministerul Turismului din Oman, ţară situată între Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite şi Yemen, şi-a anunţat recent planul de dezvoltare a industriei turismului, ceea ce va aduce o sumă importantă de bani ţării, scrie Business Insider.

Planul implică construirea a peste 80.000 de camere, sub formă de hoteluri, case de vacanţă şi camere complexe în regim turistic, integrate în întreaga ţară.

Brand-uri celebre precum Anantara Hotels, care a deschis deja două resorturi în Oman, susţin că topografia unică şi cultura ţării sunt o atracţie principală pentru turişti.

Deschis turiştilor încă din anul 1980, sezonul de vârf în Oman începe în octombrie şi se sfârşeşte în aprilie, atunci când temperaturile ating confortabila atmosferă de aproximativ 27 de grade Celsius.

În unele părţi, temperaturile pot atinge până la 54 de grade celsius în timpul sezonului cald, care se petrece timp de 6 luni (din luna mai până în luna octombrie). 

Iată cum ar trebui să arate harta ta atunci când te decizi să vizitezi atracţiile turistice din Oman.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO