Business Internaţional

Trafic feroviar perturbat în Londra, din cauza unui incendiu izbucnit pe o linie de cale ferată

Trafic feroviar perturbat în Londra, din cauza unui...

Autor: Raluca Manga

05.05.2016, 11:34 90

Cursele către staţia Waterloo din Londra au suferit întârzieri de până la o oră, în urma incidentului de la staţia Vauxhall, a anunţat compania feroviară britanică South West Trains (SWT).

"Cinci din cele mai importante opt linii de cale ferată care fac legătura cu staţia Vauxhall sunt închise şi un serviciu limitat va fi asigurat până când toate acestea vor fi redeschise", a spus un purtător de cuvânt al SWT.

"Pasagerii sunt sfătuiţi să folosească rute alternative pentru a călători spre Londra", a adăugat el, precizând că toate cursele de la şi către staţia Waterloo din Londra pot suferi întârzieri de până la 60 de minute.

Echipele de pompieri au fost alertate la ora locală 2.39 (4.39, ora României), iar dimineaţă încercau încă să stingă flăcările.

Explozia a deteriorat cabluri electrice, iar alimentarea cu electricitate a acestui tronson de cale ferată a fost întreruptă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO