Business Internaţional

Trei persoane luate ostatice la Moscova au fost eliberate. Agresorul, un om de afaceri, spun sursele

Trei persoane luate ostatice la Moscova au fost...

Autor: Mihai Draghici

24.08.2016, 21:50 73

Trei dintre persoanele luate ostatice în sediul unei bănci din Moscova au fost eliberate, afirmă surse citate de agenţiile Interfax şi Sputnik, precizând că autorul atacului, un bărbat de 60 de ani, este un om de afaceri care are probleme financiare.

Un individ a luat ostatici, miercuri seară, în sediul unei bănci din centrul Moscovei, ameninţând că se va arunca în aer. Incidentul este în curs la o filială Citi Bank din centrul capitalei Rusiei. Patru persoane au fost luate ostatice de un individ care ameninţă că se va arunca în aer. Echipe ale forţelor speciale au fost trimise la locul incidentului. "Sunt sechestraţi patru angajaţi ai băncii", a declarat o sursă citată de agenţia Sputnik. Între timp, trei ostatici au fost eliberaţi, iar negocierile continuă.

Atacul nu pare a fi un act terorist.

Conform agenţiei Sputnik, autorul atacului este un om de afaceri care întâmpină probleme financiare, Aram P., în vârstă de 60 de ani.

Bărbatul a postat o înregistrare video: "Astăzi, 24 august 2016, voi comite un act care va fi o încălcare a Codului Penal".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO