Business Internaţional

Turnul Porsche, cea mai nouă atracţie pentru miliardari. Îţi poţi parca maşina direct în apartament. GALERIE FOTO

Cum arată Porsche Design Tower

Cum arată Porsche Design Tower

Autor: Ştefan Stan

05.01.2014, 16:01 3000

Peste 20 de miliardari ai lumii au cumpărat locuinţe în cea mai nouă clădire de lux din Miami, Porsche Design Tower, un zgârie-nori de 60 de etaje în care îţi poţi parca maşina direct în apartament, scrie Business Insider.

Piaţa imobiliară, şi în special cea de lux, a început să îşi revină în Miami, oraşul fiind cunoscut drept un centru al al stilului de viaţă luxos pentru vedete şi miliardari.

Porsche Design Tower este o clădire de apartamente de lux , care include un cinematograf, spa precum şi piscine în aproape fiecare balcon.

Cea mai notabilă caracteristică a clădirii vine din lifturile de maşini, care vor aduce miliardarii şi vechiculele lor luxoase chiar la uşa apartamentelor, permiţându-le să îşi parcheze automobilele într-un garaj “suspendat”, conectat la fiecare locuinţă.

Clădirea a fost construită de grupul german Porsche,  în colaborare cu grupul de construcţii Dezer Development din Florida. Porsche a acordat un împrumut de 214 milioane de dolari, cea mai mare sumă investită într-un proiect de construcţii după recesiune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO