Business Internaţional

Un avion a efectuat o aterizare de urgenţă la Berlin, din cauza unor pasageri agresivi

Un avion a efectuat o aterizare de urgenţă la Berlin,...

Autor: Roxana Maciuca

28.02.2016, 18:01 598

Doisprezece bărbaţi se îndreptau, vineri noapte, spre Bratislava pentru o petrecere a burlacilor, când şase dintre ei, cetăţeni britanici, au fost evacuaţi de la bordul aeronavei din cauza că au devenit agresivi cu membrii echipajului, care au refuzat să le mai ofere băuturi alcolice din cauza stării în care se aflau.

Cei şase, cu vârste cuprinse între 25-28 de ani, printre care se afla şi viitorul mire, au fost reţinuţi de autorităţile din Berlin, unde avionul a efectuat o aterizare neprogramată. Ceilalţi şase din grup şi-au continuat călătoria spre Bratislava.

Potrivit poliţiei federale germane care i-a întâmpinat pe aeroportul Schoenefeld din Berlin, cei şase bărbaţi, din Southampton, au pus în pericol siguranţa pasagerilor de la bordul aeronavei şi nu au îndeplinit instrucţiunile personalului navigant.

Poliţiştii germani au precizat că bărbaţii dansau la bordul aeronavei aflate în mişcare şi unul dintre ei s-a dezbrăcat, devenind agresivi cu membrii echipajului când aceştia au refuzat să le mai ofere băuturi alcolice.

Pe numele bărbaţilor au fost depuse acuzaţii pentru comportament neadecvat sub legislaţia germană privind securitatea aviatică şi pot primi amenzi până la 25.000 de euro. Cei şase bărbaţi au fost eliberaţi din custodia poliţiei germane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO