Un avion a efectuat o aterizare de urgenţă la Berlin, din cauza unor pasageri agresivi

28 feb 2016 Autor: Roxana Maciuca

Un avion al companiei Ryanair care circula pe ruta Londra-Bratislava a efectuat o aterizare de urgenţă la Berlin, din cauza unor pasageri aflaţi sub influenţa băuturilor alcolice după ce au început să se comporte agresiv cu membrii echipajului, informează BBC News online.

Doisprezece bărbaţi se îndreptau, vineri noapte, spre Bratislava pentru o petrecere a burlacilor, când şase dintre ei, cetăţeni britanici, au fost evacuaţi de la bordul aeronavei din cauza că au devenit agresivi cu membrii echipajului, care au refuzat să le mai ofere băuturi alcolice din cauza stării în care se aflau.

Cei şase, cu vârste cuprinse între 25-28 de ani, printre care se afla şi viitorul mire, au fost reţinuţi de autorităţile din Berlin, unde avionul a efectuat o aterizare neprogramată. Ceilalţi şase din grup şi-au continuat călătoria spre Bratislava.

Potrivit poliţiei federale germane care i-a întâmpinat pe aeroportul Schoenefeld din Berlin, cei şase bărbaţi, din Southampton, au pus în pericol siguranţa pasagerilor de la bordul aeronavei şi nu au îndeplinit instrucţiunile personalului navigant.

Poliţiştii germani au precizat că bărbaţii dansau la bordul aeronavei aflate în mişcare şi unul dintre ei s-a dezbrăcat, devenind agresivi cu membrii echipajului când aceştia au refuzat să le mai ofere băuturi alcolice.

Pe numele bărbaţilor au fost depuse acuzaţii pentru comportament neadecvat sub legislaţia germană privind securitatea aviatică şi pot primi amenzi până la 25.000 de euro. Cei şase bărbaţi au fost eliberaţi din custodia poliţiei germane.

 
Cuvinte cheie:
GERMANIA
, M.BRITANIE
, AERIAN/INCIDENT
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide