Business Internaţional

Un club de rugby care şi-a schimbat logo-ul le promite fanilor care au sigla tatuată pe corp că le va plăti modificarea tatuajelor

stânga: sigla veche
dreapta: sigla nouă

Autor: Alex Ciutacu

18.05.2018, 08:00 195

Clubul de Rugby Gloucester le promite fanilor care au vechea siglă a clubului tatuată pe corp că le va plăti modificarea acestor tatuaje după rebranduire şi trecerea la noua siglă, potrivit DailyMail.

Noua siglă roşie-albă a fost prezentată oficial săptămâna această, iar clubul a făcut anunţul legat de tatuaje în cadrul unei discuţii cu Sportsmail.

Gestul „de bună credinţă” s-ar putea dovedi unul costisitor, saloanele de tatuaje din Gloucester sugerează că modificarea unui tatuaj ar putea costa până la 200 de euro.

„Înţelegem că schimbarea nu este pentru toată lumea, iar dacă oamenii şi-au dedicat timp, energie şi angajament faţă de echipa noastră şi au tatuaj cu sigla veche, putem măcar să le arătăm o latură umană şi suportul nostru”, spune Stephen Vaughan, CEO al clubului Gloucester.

Vechea siglă a fost schimbată în 2007, însă board-ul consideră că nu se identifică corespunzător cu identitatea echipei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO