Business Internaţional

Topul celor mai scumpe costume de Halloween. Galerie FOTO

Costume Halloween

Costume Halloween

Autor: Oana Stupinean

30.10.2014, 13:36 784

Un costum purtat de un gimnast român în cadrul unui show de televiziune din SUA este cea mai scumpă ţinută de Halloween scoasă la vânzare anul acesta, conform site-ului BornRich.

Costumaţia Veniamin’s Human Slinky, purtată de fostul gimnast român Ioan Veniamin Oprea în cadrul show-ului de televiziune America’s Got Talent poate fi cumpărată cu un milion de dolari de pe eBay, conform aceleaşi surse, care a analizat cele mai scumpe costume de Halloween scoase anul acesta la vânzare pe internet.
 

Halo 3 Master Chief Supreme

Costumul de 800 de dolari este realizat după personajul principal al jocului Halo 3, fiind potrivit pentru cei care vor să “salveze” lumea în noaptea de 31 octombrie.

Salopetă portocalie de deţinut

Costumul de prizionier costă aproximativ 1.000 de dolari şi poate fi comandat de pe site-ul Amazon.

Mascotă

Mascotele au devenit populare în rândul petrecerilor cu tematică, un astfel de costum poate ajunge până la 1.370 de dolari.

Armură medievală 

Un costum medieval-gotic, lucrat manual costă aproximativ 10.000 de dolari şi este originar din India.

Veniamin’s Human Slinky

Costumul de 1 milion de dolari, Veniamin’s Human Slinky, a fost purtat de fostul gimnast român Ioan Veniamin Oprea, în cadrul show-ului de televiziune America’s Got Talent.


Spre deosebire de anii trecuţi, când sărbătoarea era dominată de vrăjitoare, zombii şi vampiri, anul acesta printre costumaţiile populare se află Iron Man şi Thor.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO