Business Internaţional

Un englez de 29 de ani a pornit o strângere de fonduri online pentru bailout-ul Greciei. În numai 4 zile a strâns peste 1,6 milioane de euro

Un englez de 29 de ani a pornit o strângere de fonduri...

Autor: Ştefan Stan

30.06.2015, 16:20 11899

Thom Feeney, un englez de 29 de ani, a pornit o campanie de strângere de fonduri pentru bailout-ul Greciei pe o platformă de crowdfunding , având în plan să adune 1,6 miliarde de euro din donaţii, scrie Business Insider.

Până la ora 16:00, 30 iunie,  la câteva ore de la lansare, pe platforma de finanţare s-au strâns peste 120.000 de euro în contul bailout-ului Greciei.

Astăzi, pe 3 iulie, platforma a ajuns la 1,6 milioane de euro strânşi. 

În textul de susţinere al proiectului, Feeney justifică iniţiativa în câteva paragrafe:

”Toată această criză a Greciei devine plictisitoare. Miniştrii europeni se chinuie să îşi arate puterea şi se contrazic dacă pot sau nu să ajute Grecia. De ce să nu lăsăm oamenii să facă asta?”

”Uniunea Europeană este ”casa” a peste 503 milioane de oameni. Cu toţii putem contribui cu câţiva euro pentru a ajuta Grecia să revină pe linia de plutire”, a adăugat el.

Englezul susţine că toţi banii din donaţii vor merge către Grecia, iar donatorii vor primi diverse ”recompense”, în funcţie de suma cu care contribuie.

Vedeţi aici Site-ul de donaţii

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO